Klimatizacijski uređaji su nezaobilazan dio suvremenih vozila. Kako biste spriječili nastanak problema uradite redovan servis i dezinfekciju klima uređaja. Klima uređaj u automobilu zahtjeva redovito održavanje tijekom cijele godine, baš kao što je to slučaj i sa svim ostalim dijelovima automobila. U pravilu bi klima uređaj trebao trajati isto koliko i automobil, ali u slučaju neodržavanja može doći do znatnih troškova koji mogu neugodno iznenaditi Vas kao vlasnika vozila.

  • Osiguranje higijenskih uvjeta u ventilaciji
  • Osiguranje optimalnih performansi hlađenja i sprječavanje nastanke štete na sustavu klima uređaja
  • Pregled klima uređaja za sve marke i tipove vozila

Savjeti za pregled klimatizacijskog uređaja

Kada primijetite da klimatizacijski uređaj ne hladi ispravno krajnje je vrijeme za detaljni pregled uređaja. Svake godine, klimatizacijski uređaj gubi 10% do 20% rashladne tvari. Stoga preporučujemo sustav provjeriti jednom godišnje, a uraditi servis svake dvije godine. Pri servisu se radi izmjena plina te se provjerava funkcioniranje komponenti u rashladnom sustavu. Potrebno je promijeniti i filter unutrašnjosti (kabine) koji osiguravaju svjež zrak u unutrašnjosti vozila. Redovni pregled klima uređaja omogućuje pravovremeno održavanje čime izbjegavate kvarove i dodatne troškove.

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN

Učinite pregled klima uređaja brzim i jednostavnim.

Sustav klima uređaja može biti utočište za bakterije. Ulaze preko klimatizacijskog sustava te mogu prouzročiti alergijske reakcije i neugodne mirise. Kako biste spriječili nastanak problema uradite redovan servis i dezinfekciju klima uređaja.

PUNJENJE KLIME VEĆ OD 300 KN

Klima uređaj ne služi samo reguliranju temperature u vozilu, važan je i za svjež zrak u unutrašnjosti vozila i vidljivost. Pregled klima uređaja je potrebno barem jednom godišnje pregledati za njegov nesmetan rad. Posjetite Jadrantrans servis za sigurnu i bezbrižnu vožnju.

© Copyright 2022 Jadrantrans servis i trgovina d.o.o. Sva prava pridržava, Design by Lavrea creative studio